El Sanat Atölyesi ve Faaliyetler

Derneğimiz, Güllübahçe'li hanımlara verdiği değişik kurslarla, el becerilerini geliştirmelerine ve çeşitli el sanatı ürünleri oluşturmalarına olanak sağlamaktadır. Bu ürünler çeşitli sergi, kermes ve festivallerde sergilenerek hem Güllübahçe'nin tanıtılmasına katkı sağlamakta hem de satış yapılarak bir ekonomik katma değer yaratılmaktadır.

2500 yıllık bir geçmişe sahip olan Priene antik kentinin burada olması nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeridir. Güllübahçe'li bayanlar, Turizm sezonunda Turunçlar Mahallesinde (Priene  mevkii) el sanatı eserlerini ve evde yaptıkları çeşitli gıda ürünlerini burada sergilemekte ve satışa sunmaktadırlar.