Bağış Modülü

Güllübahçe'yi tanıtmak ve kalkındırmak amacıyla kurulan derneğimiz ,çeşitli çalışmalar ve etkinlikler yapmak zorundadır.Bunları gerçekleştirmek için de, üye aidatları dışında birtakım kaynaklara gereksinim duymaktadır. Bunların başında yapılan bağışlar yer almaktadır.

Güllübahçe'ye gönül veren ve seven, siz değerli ziyaretçilerimizin karınca kararınca da olsa gönüllerinden kopan bağışlar, amacımıza hızla ulaşmamıza  çok büyük katkı sağlayacaktır.

Derneğimize bağışta bulunmak istemeniz halinde bizimle direkt iletişimde bulunabilir veya aşağıda vereceğimiz banka hesabımıza parayı yatırabilirsiniz.. Her iki durumda da sizinle temsa geçecek ve bağışta bulunduğunuza dair  Dernek Gelirleri Alındı Makbuzu kesilerek size verilecektir. Bağışlarıyla katkı sağlayanlara sonsuz teşekkürler ederiz.

SÖKE ZİRAAT BANKASI  Hesap No:  0035 4290 7696 5001